Antrekk for en utekveld i Oslo

Dersom du planlegger tidenes utekveld på byen, er naturligvis utseendet ganske sentralt. De fleste vil ta seg best mulig ut, enten det er for å føle seg bra, eller for å se attraktiv ut for menneskene rundt seg. Hvis du føler deg bra, vil dette også vise seg gjennom økt selvtillit.

For noen vil en pent utført brystforstørring være det som trengs for å få økt selvtillit, mens for andre holder det å kjøpe en ny kjole eller et nytt par sko. I denne guiden skal vi hjelpe deg å putte sammen det optimale antrekket for en kveld på byen!

Antrekk til nattklubben

Hvis du planlegger å dra på nattklubb, gjelder det å finne et antrekk som verken er for glorete eller for kjedelig. Det optimale antrekket er passe varmt, elegant, pent og gjerne litt sexy – alt etter hvordan du ønsker å fremstå. Husk at det aller viktigste er at du føler deg komfortabel i det du går med. Mange kvinner velger å få med en kjole eller jumpsuit om de skal på byen, men det er også fullt mulig å gå med en pen dongeribukse og en søt topp. Se an antrekket etter hvilken nattklubb du skal på. Er det formell eller uformell bekledning som gjelder? Dette gjelder selvsagt menn også.

Sko som ikke gnager

Du har helt sikker opplevd en smertefull kveld på byen før, dersom du har kjøpt nye sko som er litt for trange, eller kanskje litt for høye. Husk at du skal gå med de skoene du tar på deg i flere timer, og at du kanskje skal danse mye i løpet av kvelden. Det er derfor lurt å velge noen sko som er komfortable. Heldigvis trenger ikke komfort å gå på bekostning av utseendet, og det finnes mange sko som er lekre selv om hælene ikke er 15 cm høye. Velg gjerne noen sko du allerede har «gått inn», for å unngå gnagsår.