Et bra team må bygges

Alle som har jobbet på en arbeidsplass med mange medarbeidere vet at det å jobbe på lag er viktig. Jobben skal ikke bare utføres men det bør også være et godt samarbeid mellom de ansatte.

Seriøs lek er tingen

For at miljøet på jobben skal være bra finnes det noe som i dag kaller “teambuilding”. Det dette dreier seg om er å gjøre forskjellige aktiviteter sammen, utenfor jobben. Dette kan egentlig være hva som helst, bare man må jobbe sammen for å løse oppgaven. Det kan være en runde med for eksempel paintball eller escape room, eller noe i samme stilen.

Ingen spøk til side

Men alt er ikke bare samarbeid og jobb osv. Det må også gå an å ta en kveld på byen eller i hvert fall en middag sammen av og til. En pokerkveld er heller ikke noe å se bort ifra. Poker er et spennende bordspill der man vanligvis spiller med penger, men man kan selvfølgelig bruke noe annet. Det finnes mange sider med informasjon angående kortspill og andre bordspill, men her kan du finne det du trenger. Dere kan også spille poker samme på nett ved såkalt live casino. Her kan dere snakke sammen, samt med dealeren.